Προφίλ

Προφίλ

Ήδη από τον τίτλο που επιλέχθηκε: «Le Rébus», που στα ελληνικά σημαίνει «ο γρίφος», μπορεί να γίνει κατάδηλη η πρόθεση των εμπνευστών και δημιουργών του να προσφέρουν τους πιο εκλεκτούς γλυκούς γρίφους σε εκείνους που είναι πρόθυμοι να ανακαλύψουν βελούδινες γεύσεις και ευφάνταστες δημιουργίες.

Γρίφο συνιστά ακόμη και ο τρόπος που το Le Rébus καταφέρνει να συγκεράσει την παραδοσιακή με τη μοντέρνα ζαχαροπλαστική, τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες με τις προσιτές τιμές, το κομψό design των γλυκών του με το απαράμιλλο γευστικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι η pâtisserie στεγάζει στο χώρο της και εργαστήριο παρασκευής όλων ανεξαιρέτως των γλυκών που προσφέρει, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εμμονή στην τελειότητα και τη hand made δημιουργία, εκ μέρους των δημιουργών της.

Επιπλέον, γλυκοί, αλλά και αλμυροί γρίφοι μπορούν να σας συνοδέψουν και στις κατ’ οίκον εκδηλώσεις σας, κατόπιν παραγγελίας.

Τέλος, το Le Rébus συμπαρατασσόμενο στη διαρκώς αυξανόμενη τάση για ερασιτεχνική ζαχαροπλαστική κατ’ οίκον, παρέχει προς πώληση εκλεκτές πρώτες ύλες, για εκείνους που εμμένουν στην ποιότητα.

Το Le Rébus σας καλωσορίζει στο γευστικό αινιγματικό του κόσμο και σας καλεί να ανακαλύψετε όλους τους γλυκούς του γρίφους.